Kranbilar Göteborg

Hem Kranbilar Göteborg

Står du inför ett nytt och stort projekt och inte vet vart du ska vända dig när du söker kranbilar i Göteborg? Du är alltid välkommen till oss på SA Ställningar AB, vi har stor erfarenhet av alla typer av kranbilar i Göteborg med omnejd.

Vi erbjuder mångsidiga kranbilar för de flesta typer av arbeten, i vår maskinpark finner du kranbilar i alla storlekar. Vi har lång erfarenhet av branschen och vi vet att det finns en perfekt kranbil för varje typ av arbete, för dig som kund gäller det bara helt enkelt att hitta rätt. Vår personal är kunnig och utbildad, de hjälper dig självklart att hitta rätt kranbil för just ditt projekt och dina behov. Vårt mål är alltid att kunna erbjuda dig som kund högkvalitativa tjänster och där bland kranbilar och service.

Kranbilar i Göteborg – för de tunga lyften

På Sa Ställningar AB erbjuder vi kranbilar i Göteborg för så väl de tunga och lite lättare lyften, självklart kan du som kund själv välja om du vill ha med eller utan transport. Vi har allt från enklare mindre kranbilar till större och specialbyggda kranbilar för de riktigt tunga lyften. Detta är dock ingenting du som kund måste har stor förkunskap om, vi på SA Ställningar AB hjälper dig alltid hitta rätt kranbil för just ditt bygge och uppdrag – du är mer än välkommen att sätta oss på prov!

Service

Att anlita oss är:

  • Tryggt
  • Säkert
  • Pålitligt
  • Kvalitetsmässigt

Vi sätter alltid dig som kund i fokus, vårt mål är alltid att möta dina krav och önskemål när du söker kranbilar i Göteborg. Vi har varit verksamma sedan 1986 och har sedan dess satsat på framtiden, vi ser alltid till att ligga i framkant och fortsätta utvecklas. Vår bransch rör sig ständigt framåt och vi ser alltid till att hänga med, för oss är det en självklarhet att kunna erbjuda våra kunder det senaste inom modern teknik och kranbilar i Göteborg.

Välkomna!

SA-Ställningar AB

På SA-Ställningar har vi 30 års erfarenhet inom branschen. Vi förser våra kunder med funktionella ställningar av högsta kvalitet.

Kontaktinformation

SA-Ställningar AB
Turbingatan 10
417 05 Göteborg
031-22 40 80

Kontakt

Saknar ni någon information eller önskar göra en offertförfrågan? Kontakta oss via e-post eller telefon. Vi återkommer snarast.